Bläddra
Sökresultat för Richard Tellström... Rensa filter?

av:Richard Tellström

Kategorier: Historia Historia och arkeologi Historia: särskilda händelser och ämnen Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker Socialhistoria och kulturhistoria
I början av 1900-talet var kosten i det närmaste ett nödvändigt ont. Idag uppfattar en förkrossande majoritet minsta kanelbulle som en angelägenhet för hela världen. Richard Tellström försöker svara på varför vi egentligen är så fixerade vid vad, hur och när vi äter – och ger oss nya halsbrytande perspektiv på vårt…
Utgått

Isbn: 9789137143446

Utgivningsår:20150826

Utgivare: Bokförlaget Forum

Mediatyp: BB

av:Maja Karlsson, Lotta Kühlhorn, Linda Ahlgren, Linda Vagnelind, Minna Tunberger, Emil Jensen, Richard Tellström, Viveca Sten, Jonas Karlsson, Eija Hetekivi Olsson, Anna-Karin Palm, Selma Lagerlöf, Karin Boye, Matilda Gustavsson, Oskar Jonsson, Jussi Adler-Olsen, Elly Griffiths

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Noveller Pappersvaror Skönlitteratur Skönlitteratur: specialutgåvor
En adventskalender för litteraturälskande vuxna. En boköverraskning om dagen från första advent till julafton. Den här kalendern är ett smörgåsbord av litteratur från Bonnierförlagens alla förlag. Den innehåller noveller, kåserier, serier, faktaböcker, kokböcker och facktexter i en härlig blandning. Författarna skriver…
Utgått

Isbn: 9789178490141

Utgivningsår:20191008

Utgivare: Bonnier Impact

Mediatyp: BZ

av:Karin Sidén, Anna Meister, Richard Tellström

Kategorier: Konst Konst: teman och motiv Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker Särskilda konstnärer
TILL BORDS PÅ PRINS EUGENs WALDEMARSUDDE ÄR EN VACKER, RIKT ILLUSTRERAD OCH KUNSKAPSFYLLD KOKBOK med inriktning på mathistoria och recept vid Waldemarsudde nu och då. Här möter det höga franska köket, som serverades till kulturpersonligheter, kungligheter och kändisar på prins Eugens tid, dagens spännande mathållning…
Köp här

Isbn: 9789186265601

Utgivningsår:20221121

Utgivare: Prins Eugens Waldemarsudde

Mediatyp: BB

av:Håkan Jönsson, Richard Tellström

Kategorier: Kulturvetenskap Kulturvetenskap och medievetenskap Kulturvetenskap: mat och samhälle Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap
Restaurangen är en yngling, historiskt sett – den kommer från franskt 1700-tal. Men att äta och dricka på lokal, mot betalning, har svenskar gjort långt innan restaurangen blev populär: så snart det område som skulle bli Sverige började enas och kristnas blev…
Köp här

Isbn: 9789127145917

Utgivningsår:20180811

Utgivare: Natur & Kultur Allmänlitteratur

Mediatyp: BB

av:Håkan Jönsson, Richard Tellström

Kategorier: Kulturvetenskap Kulturvetenskap och medievetenskap Kulturvetenskap: mat och samhälle Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap
Restaurangen är en yngling, historiskt sett – den kommer från franskt 1700-tal. Men att äta och dricka på lokal, mot betalning, har svenskar gjort långt innan restaurangen blev populär: så snart det område som skulle bli Sverige började enas och kristnas blev…
Köp här

Isbn: 9789127145924

Utgivningsår:20180811

Utgivare: Natur & Kultur Digital

Mediatyp: EA

av:Richard Tellström

Kategorier: Historia Historia och arkeologi Historia: särskilda händelser och ämnen Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker Socialhistoria och kulturhistoria
I början av 1900-talet var kosten i det närmaste ett nödvändigt ont. Idag uppfattar en förkrossande majoritet minsta kanelbulle som en angelägenhet för hela världen. Richard Tellström försöker svara på varför vi egentligen är så fixerade vid vad, hur och när vi äter – och ger oss nya halsbrytande perspektiv på vårt…
Köp här

Isbn: 9789137143460

Utgivningsår:20150826

Utgivare: Bokförlaget Forum

Mediatyp: EA

av:Håkan Jönsson, Richard Tellström

Kategorier: Kulturvetenskap Kulturvetenskap och medievetenskap Kulturvetenskap: mat och samhälle Samhälle och kultur: allmänt Samhälle och samhällsvetenskap
Restaurangen är en yngling, historiskt sett – den kommer från franskt 1700-tal. Men att äta och dricka på lokal, mot betalning, har svenskar gjort långt innan restaurangen blev populär: så snart det område som skulle bli Sverige började enas och kristnas blev behovet av sådana platser en viktig angelägenhet, både…
Köp här

Isbn: 9789127183056

Utgivningsår:20221130

Utgivare: Natur & Kultur Allmänlitteratur

Mediatyp: BC